Gymbloggen!

Hej på er och välkomna! Mitt namn är Marcus och jag ska dela med mig lite av mitt träningsliv i denna bloggen är det tänkt! Så det kommer bli mest fokus på: Hård träning, kost samt vad forskning och studier säger. Men jag ska även försöka få med lite annat smått och gott. Det mest kommer dock som sagt att kretsa kring träning 🙂

Vem är jag?

Jag är en 27 årig kille bosatt i södra Sverige. Min allra största passion nuförtiden är att gymma och bygga muskler. Det har liksom blivit lite av min grej. Desto mer man sysslar med det desto mer fast blir man, typ 😛 Vidare gillar jag snabbar bilar, vandring i skog och mark samt att resa.

När det kommer till träningen så har jag haft lite olika inriktyningar. I början ville jag bara vara så rippad som möjligt. En av mina idoler var Zyzz:

Senare har jag fastnat allt mer för strongmans och liknande rejält STARKA snubbar. Förut var jag rädd för att bli fet men nu bryr jag mig inte så mycket längre. Jag vill bli snuskigt stark och stor bara! Jag vill ju dock inte bli ALLT för fet, men det får jag korrigera framöver bara 🙂

Så förvänta er lite allt möjligt från mig framöver. Det kommer nog bli en del träningspass-uppdateringar, kostartiklar, övningsartiklar samt lite allmänna tankar kring träning. Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *