Stakmaskin, vilken bra grej!

Ja jag vet, jag har inte uppdaterat hur det gick med hex baren! Anledningen är enkel, passet har blivit uppskjutet. Det var som så att jag och några kompisar valde att köra en ganska intensiv hinderbana-workout igår istället. Vi gör det ibland som en kul grej. Det är för övrigt riktigt bra träning för hela kroppen. Nån sorts blandning av styrka och uthållighet. Åla sig igenom tunnlar, klättra upp för plankväggar, armgång och mycket spring. Rekommenderas starkt om ni har någon hinderbana nära er! Men ikväll är det dags för marken istället 😀 Återkommer om detta.

Min nya favorit, stakmaskinen!

De som känner mig vet att jag älskar längdskidåkning. Det är också något jag lägger mycket tid på under vinterhalvåret. Dock är ju just problemet att man bara kan göra det när det är snö. Visst, det finns rullskidor men det brukar jag inte köra.

Häromdagen hade mitt gym fått in en ny maskin, en så kallad stakmaskin. Det är helt enkelt en träningsmaskin som efterliknar skidåkning. Jag har börjat använda den och det fungerar skitbra! Jag gillar det verkligen. Tack vare en stakmaskin så kan man träna upp sina ”skidåkningsmuskler” under hela sommaren för att va i toppenform till vintern. Jag funderar nästan på att köpa en själv att ha hemma… Jag borde ju iof vid närmare eftertanke införskaffa ett par rullskidor. Hur som helst, tummen upp för den här stakmaskinen, ett hett tips för dig som också gillar skidor!

Skidåkning eller stakmaskin?
Skidåkning? Ja tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *